Modernizarea bibliotecilor publice continuă prin implementarea serviciilor moderne de bibliotecă

Pe 3 februarie 2017 în cadrul Centrului de Formare  a BPR „M.Sadoveanu” Strășeni a avut loc un nou training „Servicii moderne de bibliotecă” la care au participat 9 bibliotecari din bibliotecile sătești din raion, membri ai rețelei Novateca.

Participanții la training au rămas mulțumiți de conținutul cursului, iar climatul psiho-emoțional creat pentru participanți i-a facut să fie mai încrezuți în ceea ce doresc să organizeze, să fie mai creativi, motivîndu-i ca la întoarcere să facă lucruri onorabile pentru comunitățile din care vin.

În rezultatul livrării trainingului participanții au apreciat nivelul de pregătire al formatorilor, metodele performante de predare, efortul depus de către formatori pentru pregătirea trainingului, sprijinul din partea formatorilor în generarea ideilor în dezvoltarea planurilor de către participanți. Toți participanții au înțeles și au realizat câte un plan pentru dezvoltarea și implementarea unui serviciu nou de bibliotecă pentru bibliotecile din care vin. Formatorii au rămas satisfăcuți de faptul că participanții în urma trainingului cunoșteau și făceau diferența între noțiunile de SNB și activitate de bibliotecă, au obținut competențe de creare a SNB, că au făcut schimb de experiență asupra planurilor concrete de SNB. Dar rezultatul cel mai bun a fost că fiecare participant  la training a plecat acasă cu un produs bine definit și cu motivația de a implementa acest serviciu în biblioteca sa.

Natalia Grițco,

director adjunct BPR „M.Sadoveanu”

 

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s